O’Sullivan, castigatorul Premier League

Englezul a reusit sa isi apere titlul cucerit anul trecut, dupa ce l-a invins in finala pe scotianul John Higgins, scor 7 – 4.
Dupa un inceput de meci foarte slab pentru ambii jucatori ( break-uri ce se „opreau” la maxim 50-60 de puncte ) – Ronnie si-a intrat in mana si a castigat patru jocuri la rand prin break-uri de 80, 104, 86 si 110, intorcand scorul de la 2-3 la 6-3.
Jocul 10 a fost castigat de scotian, care a profitat de o mare greseala a lui Ronnie, inchizand masa cu un break de 104 puncte.
Break-ul de 104 nu a fost insa de ajuns pentru Higgins, care a pierdut urmatorul joc si, implicit, finala Premier League.

Reclame

3 comentarii

 1. Snookerist said,

  decembrie 3, 2007 la 1:22 pm

  genul de joc rapid practicat de Ronnie pare sa-i prinda foarte bine in Premier League . Chiar si el o zis ca daca nu era regula de 25 de secunde/lovitura nu crede ca ar fi castigat finala .Nush daca te-ai uitat dar sport.ro a transmis ultimele doua faze ale competitiei dar modul in care au prezentat competitia a fost sub orice critica . In primul rand nush daca ai sesizat dar prezentatorul de la stiri cand a prezentat snookerul a folosit niste expresii aiurite rau de tot de genu „sport.ro da bine-n bile” sau „dam la gaura” iar aici probabil ca o sa supar multa lume dar parerea mea este ca,comentariul a fost foarte foarte slab . Nici nu putea fi altfel cand de el s-au ocupat doi tipi care din cate am auzit practica trickshot. S-a vazut lipsa de cunostinte si de experienta iar intre ei si Bontea%Ancuta nici nu cred ca poate fi facuta .

 2. Snookerist said,

  decembrie 3, 2007 la 1:26 pm

  .. o comparatie

 3. snookerete said,

  decembrie 4, 2007 la 12:08 am

  sunt de acord cu ce spui. regula de 25 de secunde si sapte time-out ii convine de minune lui Ronnie, sa ne aducem aminte de maxim-ul de 5 min si 20 de secunde. comentatorii de la sport.ro – foarte slabi. la fel de plictisitori ca ioanitoaia la fotbal. nici bontea si ancuta nu sunt extraordinari, dar macar se vede ca sunt jucatori de snooker.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: