Maguire – Murphy, prima semifinala a UK Championship

Castigator al Campionatului Regatului Unit in 2004, scotianul Stephen Maguire l-a eliminat in faza sferturilor de finala pe galezul Mark Williams.

Dupa un meci cu foarte multe greseli de ambele parti, dar parca mai grave din partea lui Williams, Maguire s-a impus cu un lejer 9 – 5.

De altfel, singurele break-uri de peste 100 de puncte au fost realizate de scotian ( un 103 in jocul trei si un superb 130 in ultimul joc ).

Maguire il va intalni in semifinalele UK Championship pe englezul Shaun Murphy, invingator in „sfertul” disputat in compania chinezului Ding Junhui.

Desi se anunta un meci deosebit de spectaculos, disputa dintre Ding si Murphy a impresionat doar prin echilibru. Astfel, pana la disputarea ultimului joc al meciului, niciunul dintre jucatori nu a condus cu mai mult de un joc diferenta. La 8 – 7 pentru Murphy, Ding a ratat o lovitura de siguranta iar englezul, campion mondial in 2005, a profitat imediat si a castigat jocul si, implicit, meciul, scor 9 – 7.

Totusi, desi recunoscuti pentru capacitatea extraordinara de a dezvolat break-uri foarte mari, nicunul dintre jucatori nu au reusit break-uri de peste 100 de puncte.

Astazi au loc intalnirile Mark Selby – Marco Fu ( „sfertul” – surpriza al competitiei ) si interesanta disputa dintre englezii Ronnie O’Sullivan si Jamie Cope.

Rezultate sferturi de finala UK Championship

Shaun Murphy – Ding Junhui 9 – 7
Stephen Maguire – Mark Williams 9 – 5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: