Hendry, eliminat de la Masters

Multiplul campion mondial a pierdut in fata tanarului si talentatului Mark Selby, la capatul unui meci decis in joc decisiv.

Selby a reusit sa revina spectaculos de la 3 – 5, castigand un joc decisiv influentat de o gresela enorma a lui Hendry, care a ratat o lovitura simpla la bila galbena.

Peter Ebdon a dat insa dovada de foarte multa siguranat in meciul disputat in compania lui Ryan Day, castigand cu scorul de 6 – 4.

Shaun Murphy a reusit calificare in turul secund in ciuda unor ezitari mari din startul meciului cu Ali Carter, incheiat cu scorul de 6 – 3.

Reclame

2 comentarii

  1. Snookerist said,

    ianuarie 15, 2008 la 11:02 am

    Dupa evolutile catastrofale a lui Hendry din ultima vreme nu ma mai mira nimic , dar O’Sullivan dupa ce a maturat pe jos cu Maguire in UK acuma sa piarda inca din primul tur asta mi se pare incredibil . Inafara de Selby si poate Murphy(putin probabil) toti cei ramasi in competitie sunt legende uzate ; in proprtie de 98% nu vom mai vedea de la ei un break mai mare de 130 , asta din pacate .

  2. olly91 said,

    ianuarie 16, 2008 la 8:51 pm

    Vai ! A iesit Ronnie ? De Hendry nu ma mir, ii cam fuge pamantul de sub picioare cand vede atatia tineri foarte talentati care il cam depasesc. E trist ca talentele astea tinere pierd in fata unor „invechiti” cum a zis si Snookerist, din cauza lipsei de experienta. Si sa sti ca ma bucur de postul nou … eu tot intru in fiecare zi (aproape) …


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: