Un campion plictisit

Ronnie O’Sullivan este noul campion mondial la snooker, după o finală câştigată lejer în faţa lui Alister Carter, surpriza actualei ediţii.

Steve Davis s-a grăbit să îl compare pe Ronnie cu Roger Federer. Frumoase vorbe, dar parcă lipsite de acoperire. Nu l-am văzut niciodată pe Federer spunând că nu mai are motivaţie de a câştiga. Chiar şi în turnee pe care le-a câştigat de 4-5 ori, Federer revine şi anii următori cu imensă dorinţă de victorie.

Imediat după câştigarea finalei, Ronnie a dat de înţeles că ar putea să se retragă. „Sunt campion mondial, numărul unu mondial şi campionul Marii Britanii. Ce aş mai putea dori de la acest sport?”, s-a întrebat Ronnie. E simplu: admiraţia fanilor.

La masă, Ronnie seamănă cu Roger-ul de pe teren. Dar doar atât.

CM de snooker, finala: Ronnie O’Sullivan – Alister Carter 18 – 8

Reclame

5 comentarii

 1. CsM said,

  mai 7, 2008 la 4:05 pm

  Autosuficienta, dupa cum spuneam… Doar ca in cazul lui, are cu ce; asta nu inseamna insa ca ar trebui sa faca asemenea declaratii. Pe de alta parte, omul e sincer; odata ce a obtinut tot ce si-a dorit, cred ca e normal sa nu se mai simta motivat… iar fanii cred ca-l admira oricum. In fond, ei admira jucatorul Ronnie, si nu omul care este el 🙂

 2. diana said,

  mai 16, 2008 la 8:53 am

  un jucator ca ronnie o’sullivan are snooker-ul in sange si dupa cum a spus el insusi, joaca pt k ii place sa joace si acest lucru nu are d c sa se schimbe, chiar dak si-a implinit obiectivele..si in plus ronnie e a 3-a oara campion mondial dar au mai fost si alti jucatori kre au reusit aceasta performanta si cred k ronnie o sa doreasca la un moment dat sa faca mai mult de atat..e adevarat k are nevoie de o pauza,dar eu sunt convinsa ca va reveni la masa de joc deoarece, cum s-a mai spus, ronnie da farmec acestui joc si e o incantare sa fie urmarit jucand chiar si pt oponentii sai…si alister carter e un jucator excelent dar cred k in finala lumea dorea sa vada mai mult jocul lui ronnie decat al lui carter…si cum sa nu fi intimidat cand vezi atata siguranta de sine si atat talent la o singura persoana?!;)…oricum ronnie nu a spus k se va retrage ci k a reusit ce si-a propus…poate p viitor isi va propune sa castige si alte premii!;)..

 3. diana said,

  mai 16, 2008 la 8:54 am

  TE ASTEPTAM RONNIE!

 4. Daniel P. said,

  mai 17, 2008 la 5:24 pm

  Ronnie este un simbol al acestui sport… Cand spui snooker, spui si Ronnie O’Sullivan. Evident, nu e singurul; mai sunt multi cu care il putem compara, pentru a ne pune intrebarea: „Cine este mai bun ?”.
  In ceea ce priveste declaratiile legate de retragere, nu sunt primele si probabil nici ultimele pe care Ronnie ni le va servi la cald, dupa un titlu sau o performanta pe care multi jucatori si-ar dori-o…

 5. murasaki141 said,

  octombrie 18, 2008 la 10:50 am

  niciodata nu mi-a placut de ronnie…chiar ma bucur k a fost eliminat!Higgins rules!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: