Steve Davis, omul-snooker

Marti seara, Steve Davis a pierdut clar primele doua sesiuni in fata lui Neil Robertson, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de snooker 2010. Scorul: 12-4, il apropie pe australian la un joc de semifinala. Steve Davis a ratat cat pentru un sezon, a reusit una din patru lovituri de distanta, dar poti sa nu il ai la inima?

Steve Davis a scris mare parte din istoria mondialului din 2010. In primul rand, eliminandu-l pe actualul campion, John Higgins, in optimi. In al doilea, pentru ca a demonstrat ca un om de 52 de ani se poate bate de la egal la egal cu toti tinerii-minune de astazi.

Si, mai ales, pentru ca a adus cea mai buna pledoarie ca snookerul trebuie sa dainuie. Rar am vazut spectatori de snooker aplaudand ca in aceste zile, la meciurile lui Steve Davis de la Crucible. Este al 30-lea an in care Davis vine in fata spectatorilor mondialului de snooker.

Dupa meciul din primul tur, cand l-a invins pe Mark King in joc decisiv, Davis spunea: „Cum nu am prea jucat snooker la nivel inalt in ultima vreme, meciul acesta e comparabil cu urcarea unui munte. Ce sentiment! Ultimul joc a fost tortură curată”.

Aseara, Robertson aproape ca a pus capac celei mai placute torturi pe care sportul ne-a oferit-o recent. Hendry este vanatorul de trofee, Jimmy White – omul care a dat elegantei haz, Ronnie O’Sullivan e talentul pur. Dar Davis, Davis e omul – snooker.

Vezi rezultatele din sferturile de finala ale Campionatul ui Mondial de snooker.

Reclame

Un comentariu

  1. Najam said,

    septembrie 7, 2010 la 2:34 am

    http://snookervdos.blogspot.com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: